BejelentésEgriné Ambrus Andrea polgármesterjelölt
"Ami működik és bevált, azon ne változtass!"

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


 

A nevem Egriné Ambrus Andrea. 1970. október 26-án születtem Székesfehérváron, gyermekkoromat Seregélyes-Szőlőhegyen töltöttem. Székesfehérváron jártam középiskolába, először a Gépíró és Gyorsíró Szakiskolát végeztem el, majd a Hunyadi Mátyás Közgazdasági Szakközépiskola igazgatás-ügyviteli tagozatán érettségiztem. Középiskolai tanulmányaimat saját magam finanszíroztam, a Tóth István - Tóth Terézia Ösztöndíj támogatásának köszönhetően.

A szakiskolai és középiskolai évek alatt többször vettem részt országos gépírás- és gyorsírásversenyeken, többször dobogós helyezést értem el, így 18 évesen országos gyorsíróbajnokságot nyertem.
Az érettségi után egy évig kórházi adminisztrátor voltam, a gyorsírásversenyeken ezután is indultam. Miután egyre jobb eredményeket értem el, felkértek parlamenti beszédíró, jegyzőkönyvvezető gyorsírónak a
Magyar Országgyűlés Gyorsíró Irodájában kezdtem dolgozni. Ezen a területen 16 évig dolgoztam, közben levelező tagozaton elvégeztem a tanárképző főiskolát, gyorsírás-gépírás szakon.

1991-ben megismertem férjemet, Egri Gábort, aki tősgyökeres szabadegyházi lakos, 1993-ban összeházasodtunk, Szabadegyházán vásároltunk egy kis családi házat, itt kezdtük közös életünket.

1996-ban a Szabadegyházai Polgármesteri Hivatalban pályázatot írtak ki ügykezelői állásra, és mivel a parlamentben ez idő tájt bizonytalan volt a munkalehetőség (átszervezések miatt), megpályáztam az állást. Azóta itt dolgozom.

1999-ben megszületett lányom, Edina, két évvel később fiam, Matyi. Közben építkezésbe kezdtünk Szabadegyházán, és 2002-ben beköltöztünk az új házunkba.

A gyes ideje alatt - az akkori jegyző, Szeip Pista bácsi felkeresésére - elvégeztem az Államigazgatási Főiskolát, igazgatásszervező lettem. Amikor visszatértem a munkába, hamarosan nyugdíjba vonult az elődöm, és 2007-től előbb megbízott jegyzőként, majd kinevezett jegyzőként a Polgármesteri Hivatalt vezetem.

Időközben 2010-ben a Corvinus Egyetem Közigazgatási Mesterszakán közigazgatási menedzser képesítést szereztem.
Jelenleg önkormányzati szaktanácsadó felsőfokú képzésben veszek részt, egy EU-s pályázat keretében.

A munkám sikeres és eredményes végzéséhez jelentős támogatást nyújt a családom: férjem, gyermekeim is. Férjem korábban a Hungrana Kft-nél dolgozott, ám 2008 októberében egy sajnálatos közúti baleset következtében munkaképesség-csökkenést szenvedett, így jelenleg rehabilitációs ellátásban részesül. Kislányom ez év őszétől a Belvárosi I. István Középiskola Bugát Pál Tanintézményében (egészségügyi szakközépiskola) 9. évfolyamon tanul, kisfiam pedig 7. osztályos a helyi általános iskolában.

 

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!